Zeg het voort...

Deel je ervaringen, verspreid je inzichten, inspireer een ander en leer van elkaar! Op 18 maart vindt vanaf 13.00uur de eerste TU/e-brede Onderwijsdag plaats. Het thema is onderwijsvernieuwing en ICT.

Deel je ervaringen, verspreid je inzichten,  inspireer een ander en leer van elkaar! Op 18 maart vindt vanaf 13.00uur de eerste TU/e-brede Onderwijsdag plaats. Het thema is onderwijsvernieuwing en ICT.

Het idee van de TU/e-brede onderwijsdag is dat docenten elkaar kunnen inspireren met hun ervaringen rond onderwijsvernieuwing en ICT. Een aantal docenten die zelf geëxperimenteerd hebben met ICT-toepassingen in hun onderwijs krijgen hier een podium. Op die manier kunnen zij hun ervaringen en tips delen met andere docenten die in hun eigen onderwijs graag vergelijkbare vraagstukken op willen lossen of nog zoekende zijn naar activerende werkvormen met behulp van ICT die bij hun vak passen.

Door de Onderwijsdag TU/e-breed aan te bieden, kan er een grotere diversiteit aan voorbeelden gedeeld worden en krijgen docenten kans om te leren over de grenzen van hun eigen faculteit.

Wil je inspiratie opdoen? Zet 18 maart vanaf 13.00uur dan vast in je agenda en zorg dat jij erbij bent! Ben jij docent en heb je nog een leuk experiment waar je graag wilt delen met geïnteresseerde collega’s? Neem dan contact op met Wilma Groenendaal (EduSupport) en leg je suggestie voor.

Tot ziens op de Onderwijsdag.

Contact:

Wilma Groenendaal (EduSupport)

Tel.: 040 – 247 5077

E-mail: w.g.m.groenendaal@tue.nl